რეკომენდაციები, რომლებიც უნდა გავითვალისწინოთ ქათმის ხორცის მოხმარების წინ

Alia 1 წელი წინ 121
რეკომენდაციები, რომლებიც უნდა გავითვალისწინოთ ქათმის ხორცის მოხმარების წინ

რეკომენდაციები, რომლებიც უნდა გავითვალისწინოთ ქათმის ხორცის მოხმარების წინ:

  • თუ გვაქვს ნედლი ქათამი, ან ქათმის ნაწილი, შეგვიძლია მაცივარში გავაჩეროთ, მაქსიმუმ 2 დღე, შემდეგ კი აუცილებლად უნდა გადავიტანოთ საყინულეში.
  • ქათმის უმი ხორცი, ისევე როგორც ნებისმიერი ხორცი, უნდა ინახებოდეს თავდახურულ მდგომარეობაში, ან საკვები პროდუქტებისთვის გამოსაყენებელ პარკში, არ უნდა ეხებოდეს სხვა პროდუქტებს.
  • თუ გვაქვს გაყინული ქათამი და დაგვჭირდება მისი გამოდნობა – ნებისმიერი ხორცის გამოყინვის საუკეთესო მეთოდია, საყინულიდან გადაინაცვლოს მაცივარში, ასე ხორცი თანბარად გამოიყინება და შეინარჩუნებს საუკეთესო გემოვნურ თვისებებს. მომზადების წინ შეგიძლიათ გამოიღოთ მაცივრიდან, შეამშრალოთ ხელსახოცით და გამოიყენოთ სურვილისამებრ.
  • ქათმისგან მომზადებული კერძის შენახვა მაცივარში შეგიძლიათ 2–3 დღე.
  • უმ ხორცთან მუშაობის შემდეგ აუცილებლად დაიბანეთ ხელები, გადაწმინდეთ მაგიდა, დანა, სამუშაო დაფა და სამზარეულოს სხვა ატრიბუტები.

http://

The post რეკომენდაციები, რომლებიც უნდა გავითვალისწინოთ ქათმის ხორცის მოხმარების წინ appeared first on .

სრულად წაიკითხეთ სტატია