თიბისი სურსათის უვნებლობის საკითხებზე ტრენინგს გთავაზობთ

Alia 10 თვის წინ 178
თიბისი სურსათის უვნებლობის საკითხებზე ტრენინგს გთავაზობთ

თიბისი ბიზნესი განაგრძობს ბიზნესის მხარდაჭერას და ამ მიზნით მორიგ საგანმანათლებლო ტრენინგს სთავაზობს მცირე და საშუალო ბიზნესის წარმომადგენლებს.

პარასკევს, 13 სექტემბერს 11:00 საათზე, ონლაინშეხვედრის რეჟიმში, სურსათის უვნებლობისა და HACCP-ის სისტემის შესახებ ტრენინგს ჩაატარებსინგა ცერცვაძე, Adjara Group-ის სურსათის უვნებლობის შიდა აუდიტორი.

2 საათიანი ონლაინ ტრენინგი მოიცავს შემდეგ საკითხებს:

ზოგადი მოთხოვნები საკვები ობიექტის მიმართ
HACCP-ის ისტორია
წინასწარი მოსამზადებელი პროგრამები
კარგი წარმოების პრაქტიკა
კარგი ჰიგიენის პრაქტიკა
საკვებით მოწამვლა
საკვებთან დაკავშირებული საფრთხეები
ალერგენები
ჯვარედინი დაბინძურება
5 გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათის წარმოებისთვის
რისკების კონტროლი სამზარეულოში
HACCP-ის 12 საფეხური
HACCP-ის სისტემის უპირატესობის დადგენა

შეხვედრაზე დასწრების მსურველებმა, გთხოვთ, გაიარეთ რეგისტრაცია:

სარეგისტრაციო ფორმა (google.com)

(R)

The post თიბისი სურსათის უვნებლობის საკითხებზე ტრენინგს გთავაზობთ appeared first on .

სრულად წაიკითხეთ სტატია