თიბისი სურსათის უვნებლობის საკითხებზე ტრენინგს გთავაზობთ

Alia 3 თვის წინ 88
თიბისი სურსათის უვნებლობის საკითხებზე ტრენინგს გთავაზობთ

თიბისი ბიზნესი განაგრძობს ბიზნესის მხარდაჭერას და ამ მიზნით მორიგ საგანმანათლებლო ტრენინგს სთავაზობს მცირე და საშუალო ბიზნესის წარმომადგენლებს.

პარასკევს, 13 სექტემბერს 11:00 საათზე, ონლაინშეხვედრის რეჟიმში, სურსათის უვნებლობისა და HACCP-ის სისტემის შესახებ ტრენინგს ჩაატარებსინგა ცერცვაძე, Adjara Group-ის სურსათის უვნებლობის შიდა აუდიტორი.

2 საათიანი ონლაინ ტრენინგი მოიცავს შემდეგ საკითხებს:

ზოგადი მოთხოვნები საკვები ობიექტის მიმართ
HACCP-ის ისტორია
წინასწარი მოსამზადებელი პროგრამები
კარგი წარმოების პრაქტიკა
კარგი ჰიგიენის პრაქტიკა
საკვებით მოწამვლა
საკვებთან დაკავშირებული საფრთხეები
ალერგენები
ჯვარედინი დაბინძურება
5 გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათის წარმოებისთვის
რისკების კონტროლი სამზარეულოში
HACCP-ის 12 საფეხური
HACCP-ის სისტემის უპირატესობის დადგენა

შეხვედრაზე დასწრების მსურველებმა, გთხოვთ, გაიარეთ რეგისტრაცია:

სარეგისტრაციო ფორმა (google.com)

(R)

The post თიბისი სურსათის უვნებლობის საკითხებზე ტრენინგს გთავაზობთ appeared first on .

სრულად წაიკითხეთ სტატია